Tri en Bipolar RF Facelifting

Deze behandeling werkt in op de cellen doordat ze het metabolisme verbetert, de bloeddoorstroming bevordert en de lymfeklieren draineert. Het resultaat van het gebruik van diathermische apparatuur is een homogene opwarming die afhankelijk van de behandelde zones zowel oppervlakkig als diep kan zijn. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een liftend effect te verkrijgen en de productie van collageen en elastine te stimuleren.

RF (Radiofrequentie-behandeling) is een natuurlijke en veilige manier om de huid strakker te maken, rimpels te verminderen en de huidstructuur fijner te maken.

Het is een pijnloze behandeling met bijzonder effectief en snel resultaat bij beginnende huidverslapping.

De Behandeling

Na grondige reiniging van de huid, wordt deze bewerkt met een handstuk dat RF golven uitzendt. Deze worden omgezet in een warmte tot 50°C die de huid binnenin (collageen) opwarmt en onmiddellijke verstrakking geeft. De aanmaak van collageen cellen (fibroblasten) wordt hiermee ook in gang gezet.

 

Toepassing:

  • huidverslapping gelaat, hals, lichaam
  • rimpels op wangen, voorhoofd, mondzone
  • verwijderen van poriën T-zone (voorhoofd, neus, kin)

Het resultaat

Een verstrakking is vrij snel zichtbaar. Door de aanmaak van collageen die 1 tot 3 maanden nodig heeft, zal het resultaat optimaal zijn 3 tot 6 maanden na de laatste behandeling.

Aantal behandelingen

Afhankelijk van de conditie van de huid, is een kuur van 4 tot 8 behandelingen aan te raden.

× Hoe kan ik je helpen?