Skinphilosophy

Beauty Creator laboratories is een wereldwijde producent voor high-tech cosmeticaproducten. De voor Skinphilosophy ontwikkelde formules zijn baanbrekend, innovatief en staan garant voor een ongekende zuiverheid.

Enkel ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en dermatologische huidverdraagzaamheid worden in deze producten verwerkt.

Je vindt hierin een zeer volledig professioneel gamma, alsmede een zeer overzichtelijk en specifieke lijn voor de huidverbetering en thuisproducten.

Werkstoffen

Volgens Skinphilosophy is het van belang om een huid zo goed mogelijk te ondersteunen in haar natuurlijke functies, zodat de huidcellen optimaal kunnen presteren en weer optimaal kunnen gaan functioneren. Bij Skinphilosophy wordt dus gedacht op celniveau en dit is van wezenlijk belang om een huid goed te kunnen begrijpen.

Door onze huid werkstoffen aan te bieden (in de vorm van o.a. werkstofcomplexen en verzorgingscrèmes) die door onze huidcellen kunnen worden ‘herkend’ en dan ook daadwerkelijk kunnen worden opgenomen, zal deze na korte tijd reeds een aanzienlijke verbetering te zien geven.

Het Individuele Huidconcept

Het Individuele Huidconcept oftewel SkinCare op Maat.

Voor wie is dit bedoeld en wat houdt het in? 

SkinCare op Maat is voor iedereen geschikt. Ook voor de meest gevoelige huid die wat meer behoefte heeft bijv. rosacea, eczeem, acné, verslapte huid, rode huid, droge huid. Of is je huid uit balans door externe factoren en heeft het weer een echte oppepper nodig.

Met een computerondersteunde huidanalyse van ‘s werelds marktleider op het gebied van huidanalyse-apparatuur, meet en documenteert de computer nauwkeurig de huidige huidconditie en de biologische leeftijd van jouw huid met behulp van verschillende sondes en een hoog-resolutie camera. De huidcamera analyseert belangrijke condities in de huid zoals pigmentstoornissen, poriën, erytheem en rimpels. De sondes meten de hydratatie, elasticiteit en sebum (vet) in de huid.

Microbioom

Het microbioom is het geheel van microben dat in en op het lichaam leeft en bestaat uit bacteriën, virussen en schimmels. Het aantal cellen van ons microbioom is zelfs hoger dan het aantal van onze eigen cellen: er zijn veel meer microbiële genen dan menselijke genen. Deze micro-organismen zijn niet alleen passieve medebewoners, maar ook belangrijke factoren voor het evenwicht van het organisme.

Het microbioom van de huid speelt een belangrijke rol bij de algemene toestand van onze huid en draagt in aanzienlijke mate bij aan de bescherming ervan; daarom is het ongelooflijk belangrijk om het microbioom in een goede toestand te houden) van de huid kan uit balans raken en de nodige problematiek op de huid veroorzaken. Het microbioom kan worden verbeterd door een gerichte toevoer van vocht en vet, maar je moet wel weten welke noodzakelijk is! Op basis van de metingen bepaalt de software een formule op maat voor jouw huid. Op deze manier wordt jouw SkinCare op Maat gemaakt. Dit kan bestaan uit een dag- en nachtcrème of een 24-uurs crème of een speciale voor op bepaalde plekjes.

De actieve ingrediënten die worden toegevoegd worden beschermd door inkapseling en hebben een transportsysteem. Ze hebben tevens een uitstekende verdraagzaamheid op de huid en geven een gelijkmatige opname en verdeling.

 

Het mooie aan dit concept is dat ik iedereen kan helpen ook zonder gelaatsbehandeling.

Het is wel aan te bevelen de dag dat je komt voor een huidanalyse dat je geen crème of make-up op huid hebt, ogen en lippen mogen wel.

Vavin

Is een Nederlands product Lavienja Schreurs-Braam, gezondheidswetenschapper en oprichter, heeft Vavin ontwikkeld met als voornaamste doel de natuurlijke huidfuncties te ondersteunen. De ingrediënten in deze producten zijn zorgvuldig en op basis van wetenschappelijk onderzoek geselecteerd. Hiermee leggen ze de fundamenten voor een gezonde, sterke huid die in balans is. Dit maakt Vavin hét fundament voor huidverbetering.

Werkstoffen

Bij Vavin geloven ze in de natuurlijke kracht van de huid. Daarom maken ze gebruik van ingrediënten die al van nature in je huid voorkomen voor een sterke huidconditie. Op deze manier wordt je huid gestimuleerd op een natuurlijke wijze om gezond te blijven. De producten van Vavin zijn bedoeld om je huidconditie op lange termijn te verbeteren. Het versterken van je huidconditie kost tijd en regelmatig gebruik van de juiste producten. Zij raden aan om minimaal 6-8 weken Vavin producten te gebruiken om de gewenste resultaten te bereiken en een sterke, gezonde huid op te bouwen.

KRX AESTHETICS

KRX Aesthetics, opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië en richten zich op professionele salon- en klinische producten. 

KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerd laboratorium, ze zijn opgenomen in het CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd. KRX is tevens lid van de Korean Vegan Association en heeft een holistische werkvisie.

 

Werkstoffen

Cosmeceuticals met een zeer hoog gehalte aan werkzame ingrediënten. Veelal 100% vegan of natuurlijk. Volledig gericht op het aanpakken van verschillende huidproblemen.

× Hoe kan ik je helpen?