Skinphilosophy

Beauty Creator laboratories is een wereldwijde producent voor high-tech cosmeticaproducten. De voor Skinphilosophy ontwikkelde formules zijn baanbrekend, innovatief en staan garant voor een ongekende zuiverheid.

Enkel ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en dermatologische huidverdraagzaamheid worden in deze producten verwerkt.

Je vindt hierin een zeer volledig professioneel gamma, alsmede een zeer overzichtelijk en specifieke lijn voor de huidverbetering en thuisproducten.

Werkstoffen

Volgens Skinphilosophy is het van belang om een huid zo goed mogelijk te ondersteunen in haar natuurlijke functies, zodat de huidcellen optimaal kunnen presteren en weer optimaal kunnen gaan functioneren. Bij Skinphilosophy wordt dus gedacht op celniveau en dit is van wezenlijk belang om een huid goed te kunnen begrijpen.

Door onze huid werkstoffen aan te bieden (in de vorm van o.a. werkstofcomplexen en verzorgingscrèmes) die door onze huidcellen kunnen worden ‘herkend’ en dan ook daadwerkelijk kunnen worden opgenomen, zal deze na korte tijd reeds een aanzienlijke verbetering te zien geven.

Vavin

De huidverbeteringsproducten van Vavin bevatten hoog gedoseerde actieve werkstoffen die het natuurlijk functioneren van de huid ondersteunen. De krachtige werking realiseert huidverbetering voor ieder huidtype. Vavin ondersteunt de huid haar werk te doen, waardoor de huid in staat is om zichzelf te herstellen en gezond te houden.

Het is de huid zelf die aan het werk gaat!
De behandelingen op maat en de producten van Vavin versterken en verbeteren de huidbarrière en zijn tevens geschikt voor huidproblemen als eczeem, rosacea, acne en overgevoeligheid.

Wat doet een Vavin gezichtsbehandeling?

Gezichtsbehandeling Vavin is een huidverbeterende gezichtsbehandeling, waarbij uitsluitend gewerkt wordt met Vavin producten om jouw huid in topconditie te brengen, en te houden. De gezichtsbehandeling activeert en hydrateert de huid. Het voedt de huid met ingrediënten die de huid écht nodig heeft, met wetenschappelijk bewezen werking.

Een gezonde huid begint met een gezichtsbehandeling, maar voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je je huid thuis blijft ondersteunen met de juiste producten.

PBSerum

PBSerum Cosmeceuticals is op basis van gevriesdroogde enzymen.

Wat lange tijd niet voor mogelijk werd gehouden, is PBSerum Cosmeceuticals gelukt. Het gebruik van enzymen in behandel- en thuis producten op een farmaceutisch niveau van kwaliteit, is door de vriesdroogtechniek mogelijk gemaakt. In combinatie met de enzymatisch SmartPeeling werken de producten snel en effectief in de diepere lagen van de huid.

Welke gelaatsproblematieken behandel je met PBSerum Cosmeceuticals?

  • Een huid met oneffenheden, roodheid en rosacea
  • Een gecombineerde/vette/acne huid
  • Een vale huid/rokershuid
  • Rimpels in het gelaat
  • Verslapping van de huid

NANNIC HSR

Wordt uw haar ook dunner en futlozer? Herkenbaar? Verzorg – voorkom – herstel.

Onze hoofdhuid hoort ook bij huidverzorging alleen wordt dit wel eens vergeten. NANNIC is niet alleen een huidverbeteringsmerk maar heeft het NANNIC Anti-Age HSR concept en is een totaalverzorging voor mooie, gezonde haren.

NANNIC HSR zorgt voor een gezonde hoofdhuid en goed werkende haarfollikels in de hoofdhuid. Wetende dat het menselijk lichaam na de geboorte geen nieuwe haarfollikels meer aanmaakt, is een gezond behoud ervan de énige remedie die werkt voor een gezonde en mooie haardos.

Bijgaand een foto van een klant van mij die de producten 3 maanden is gaan gebruiken, hij stoorde zich al langer aan zijn dunner wordende haren en kalende hoofdhuid. En zie het resultaat hij heeft dagelijks de Day- en Nightcare gebruikt en 2 x per week de Vitality Boost shampoo.

.

× Hoe kan ik je helpen?