Skinphilosophy

Beauty Creator laboratories is een wereldwijde producent voor high-tech cosmeticaproducten. De voor Skinphilosophy ontwikkelde formules zijn baanbrekend, innovatief en staan garant voor een ongekende zuiverheid.

Enkel ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en dermatologische huidverdraagzaamheid worden in deze producten verwerkt.

Je vindt hierin een zeer volledig professioneel gamma, alsmede een zeer overzichtelijk en specifieke lijn voor de huidverbetering en thuisproducten.

Werkstoffen

Volgens Skinphilosophy is het van belang om een huid zo goed mogelijk te ondersteunen in haar natuurlijke functies, zodat de huidcellen optimaal kunnen presteren en weer optimaal kunnen gaan functioneren. Bij Skinphilosophy wordt dus gedacht op celniveau en dit is van wezenlijk belang om een huid goed te kunnen begrijpen.

Door onze huid werkstoffen aan te bieden (in de vorm van o.a. werkstofcomplexen en verzorgingscrèmes) die door onze huidcellen kunnen worden ‘herkend’ en dan ook daadwerkelijk kunnen worden opgenomen, zal deze na korte tijd reeds een aanzienlijke verbetering te zien geven.

Dermo28

De naam Dermo28 is niet zomaar ontstaan. Cellen hebben namelijk precies 28 dagen nodig om te vernieuwen en vernieuwing staat synoniem voor leven en energie.

Alle producten zijn met precisie bestudeerd om het proces van cellulaire vernieuwing te bevorderen, te onderhouden en te vereenvoudigen. Zodat de huid, ook de vermoeide huid, kan herleven tot een nog mooiere en stralende huid.

De filosofie van Dermo28 is daarom gebaseerd op 2 fundamentele concepten, namelijk Cellulaire Vernieuwing en Optimale Hydratatie.

Het geheim van de Dermo28 onderzoeksfaciliteit bestaat uit het creëren van cosmeticaproducten met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten die geheel veilig zijn en worden toegepast door middel van specifieke en exclusieve procedures, afgestemd op elk huidtype. 

Alle producten zijn wetenschappelijk getest op mensen, omdat we er zeker van willen zijn/ervoor willen zorgen dat elk product betrouwbaar en veilig is en bovendien bewezen effectief.

PBSerum

PBSerum Cosmeceuticals is op basis van gevriesdroogde enzymen.

Wat lange tijd niet voor mogelijk werd gehouden, is PBSerum Cosmeceuticals gelukt. Het gebruik van enzymen in behandel- en thuis producten op een farmaceutisch niveau van kwaliteit, is door de vriesdroogtechniek mogelijk gemaakt. In combinatie met de enzymatisch SmartPeeling werken de producten snel en effectief in de diepere lagen van de huid.

Welke gelaatsproblematieken behandel je met PBSerum Cosmeceuticals?

  • Een huid met oneffenheden, roodheid en rosacea
  • Een gecombineerde/vette/acne huid
  • Een vale huid/rokershuid
  • Rimpels in het gelaat
  • Verslapping van de huid