Huidverslapping

Huidverslapping is onvermijdelijk. De zwaartekracht eist zijn tol en zowel bij huidveroudering door extrinsieke als intrinsieke factoren, treedt er uiteindelijk huidverslapping op. Het is logisch. Bij het verouderingsproces krimpt het beendergestel en al wat daar bovenop ligt de spieren in het gezicht waarvan de tonus minder wordt, onderhuids vet wat vermindert en door de zwaartekracht zakt alles naar beneden. De huid produceert naarmate we ouder worden minder collageen, elastine en hyaluronzuur, waardoor je huid droger, slapper en meer rimpels krijgt.

Gelukkig kunnen we er wel iets aan doen. Bij huidverslapping kunnen we de huidcellen (fibroblasten) opnieuw zo gaan stimuleren zodat ze in de diepste laag van de lederhuid (de reticulaire laag) nieuwe collageen gaan aanmaken. En laat dàt nu net de bouwstof in de huid zijn die zorgt voor stevigheid aan de huid

De Behandeling

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om je huid te verstevigen, afhankelijk van je huidconditie en wens kiezen we samen een passende behandeling met jou uit. Het verstevigen en verbeteren van je huid kan alleen wanneer de behandelingen in kuurverband plaatsvinden en met thuisproducten worden ondersteund.

  • Volume creëren in de diepste huidlagen
  • Liften en verstrakken van de huid
  • Stimulatie van de natuurlijke aanmaak van hyaluron, collageen en elastine

Behandelingen

De behandelingen die wij tot onze beschikking om huidverslapping mee aan te pakken zijn o.a.: 

Fractionele Microneedling RF

Tripolar en Bipolar Facelifting (Radio Frequent)

BC Peels Skinphilosophy

PB serum

× Hoe kan ik je helpen?