Wat is Cold Plasma?

Cold plasma is een revolutionaire techniek binnen de huidverbetering. Plasma is de vierde toestand van materie, naast vast, vloeibaar en gas, en komt in zijn natuurlijke vorm niet op aarde voor. Het wordt kunstmatig gecreëerd door zuurstof en stikstof uit de lucht te ioniseren, waarbij ozon ontstaat. Cold plasma heeft een temperatuur van 35-40 graden, waardoor de huid niet beschadigd of verbrand. De behandeling is veilig, comfortabel en vrijwel pijnloos. Dr. Platon cold plasma is een geavanceerde technologie die wordt gebruikt voor huidverjonging en het behandelen van huidproblemen zoals acne, rosacea, psoriasis en eczeem. Daarnaast bevordert het wondgenezing en vermindert het littekens. Dr. Platon is een FDA-gecertificeerd medisch apparaat en goedgekeurd binnen de EU.

Waar is Cold Plasma goed voor?

  • Acne: Het vermindert ontstekingen, roodheid en zwelling, voorkomt nieuwe acne-uitbraken en reguleert de talgproductie in de poriën. De ozon vernietigt de bacteriën die acne veroorzaken.
  • Psoriasis: Cold plasma verlicht jeuk en schilfering bij psoriasis, versnelt het herstel van de huid en versterkt het immuunsysteem, waardoor ontstekingsreacties worden verminderd.
  • Rosacea: Het vermindert het brandende gevoel en de flushing die gepaard gaan met rosacea, terwijl het de roodheid zichtbaar vermindert en de huidbarrière versterkt.
  • Anti-aging: Cold plasma verbetert de huidstructuur, vermindert fijne lijntjes, verslapping en een doffe huid, waardoor de huid jeugdiger en stralender oogt. Het bevordert tevens de elasticiteit, stevigheid en hydratatie.
  • Huidversteviging: Het verstevigt de huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en andere gebieden, wat zorgt voor een verbeterde elasticiteit en stevigheid.
  • Verheldering: Het egaliseert oppervlakkige pigmentatie en maakt donkere vlekken lichter, terwijl het de teint en glans van de huid verbetert.

De behandeling

Cold plasma kan als een op zichzelf staande behandeling worden uitgevoerd of als een extra toevoeging aan elke gezichtsbehandeling, tegen een meerprijs.

Na de Behandeling De hersteltijd is minimaal. Er kan lichte roodheid optreden, maar dit verdwijnt doorgaans binnen twee uur.

Behandelingsplan Om de beste resultaten te behalen, zijn doorgaans 3 tot 6 behandelingen nodig met tussenpozen van één week. Voor behoud van het resultaat wordt een herhaalbehandeling aangeraden, afhankelijk van de specifieke indicatie.

Kosten

  • €37,50 per losse behandeling (30 minuten)
  • €27,50 als toevoeging aan een gezichtsbehandeling

Hopelijk geeft dit een heldere uitleg van de voordelen van Cold Plasma en wat je kunt verwachten.

× Hoe kan ik je helpen?